Rengeteg a kérdőjel a kisújszállási halálos baleset kapcsán

Megosztás

Ahogy már írtunk róla, egy pótkocsis kamion éppen Karcag felé tartott a kisújszállási elkerülő szakaszán december 13-án, amikor egyik pillanatról a másikra visszafordíthatatlan tragédia történt: a kamion elütött egy idős nőt, Erzsikét, akinek családja a Borsnak mondta el, hogy nem értik, mit kereshetett ott az asszony.

Erzsike öccse szerint sosem volt olyan korábban, hogy azon a részen, az elkerülő szakaszán sétált volna. Hozzátetette, még a rendőrség is meg volt lepődve azon, hogy a cipője és a ruhája sem volt sáros.

A család szerint ráadásul a nő nem kocsival juthatott ki a rendkívül forgalmas útra, legalábbis azt mondják, gyalog nem tudta volna ezt megtenni, mivel a tragédia előtt kis idővel még Kisújszállás belterületén látták.

„Drága nővérem! Szörnyű, ami veled történt. Nagy fájdalom ez nekünk. Nem tudom, mit kerestél az elkerülőnél Kenderes és Kisújszállás között, azt már sajnos nem mondhatod el. Egy kamion elsodort és itt hagytál bennünket. Nyugodj békében, szeretlek, és soha nem felejtem el, hogy a nővérem voltál” – mondta a testvér, József.

Emellett további kérdéseket vet fel, hogy a kamion bal alsó lámpája csúnyán összeetört, ami kettőt jelenthet, az idős néni vagy az út közepén ment, vagy azt, hogy a kamion közlekedett egy másik sávban.

A körülményekre és miértekre valószínűleg csak a rendőrségi vizsgálat fog pontot tenni.

Kép: Karcag Televízió

Kapcsolódó cikkek